اخرین اخبار و تازه های رشته زیست شناسی و منابع علمی ISI
مقاله انگلیسی زیست 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 12:28

 

چکیده

تاریخچه: مصرف مکرر مورفین موجب حساسیت زائی رفتاری می شود. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد سیستم مرکزی گاما-آمینوبوتیریک اسید (GABA) در وابستگی به مورفین دخیل می باشد. البته اثرات باکلوفن آگونیست گیرنده GABAB روی حساس سازی رفتاری ناشی از مورفین در موش های صحرایی مشخص نیست.

روش ها: از مدل حساس سازی رفتاری ناشی از مورفین در موش صحرایی برای تحقیق اثرات باکلوفن روی  حساس سازی رفتاری بهره بردیم. علاوه بر آن، آزاد شدن دوپامین در پوسته نوکلئوس اکومبنس با استفاده از ارزیابی میکرودیالیز بدنی مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج: مطالعه حاضر نشان می دهد که فعالیت مربوط به گرفتاری های حرکتی در نتیجه چالش مورفین (mg/kg, s.c 3) به وضوح افزایش می یابد که ۴ روز مصرف متوالی مورفین و بعد ۳ روز عدم مصرف آن مورد نظر می باشد که نشان دهنده بروز حساسیت زائی رفتاری است. علاوه بر آن، درمان طولانی با باکلوفن (mg/kg 5 ، ۵/۲) بطور قابل ملاحظه ای از توسعه حساس سازی مورفین ممانعت می کند. همچنین دریافتیم که چالش سه روزه مورفین بعد از مصرف مکرر آن منجر به افزایش چشمگیر آزادسازی خارج سلولی دوپامین در نوکلئوس اکومبنس شده است. همچنین درمان طولانی با باکلوفن موجب کاهش میزان آزادی دوپامین حاصل از چالش مورفین می شود.

نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان می دهد که سیستم گاما-آمینوبوتیریک اسید نقش مهمی در حساس سازی مورفین در موش صحرایی ایفاء نموده و حاکی از آن است که حساس سازی رفتاری عبارت از یک مدل نویدبخش برای مطالعه مکانیسم سوء مصرف دارو می باشد.

   لغات کلیدی: گیرنده گابا، مورفین، حساس سازی، دوپامین، نوکلئوس اکومبنس، باکلوفن

———————————————————————

عنوان اصلی مقاله:   The gamma-aminobutyric acid type B (GABAB) receptor agonist baclofen inhibits morphine sensitization by decreasing the dopamine level in rat nucleus accumbens

ترجمه فارسی عنوان: تزریق  باکلوفن، آگونیست گیرنده گاما آمینوبوتیریک اسید نوع B (GABAB)، موجب کاهش سطح دوپامین در نوکلئوس اکومبنس موش های صحرایی شده و از حساس سازی ناشی از مورفین ممانعت می کند

تعداد صفحات انگلیسی:  ۱۰ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۱۱ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۷۵۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید

 



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: گیرنده گابا، مورفین، حساس سازی، دوپامین، نوکلئوس اکومبنس، باکلوفن,
مقاله انگلیسی زیست شناسی با ترجمه فارسی
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 12:25

 

چکیده

آسیبها و امراض ایجاد شده توسط نمونه های نوکاردیا ناشناخته هستند و دامنه وسیعی از علائم بالینی را در بیماران بدون سیستم ایمنی و یا دارای سیستم ایمنی دار اختلال از خود نشان می دهند. تشخیص نوکاردیوسیس به سادگی همراه با اشتباه است زیرا هیچ علامت بیماری مشخصی ندارد.

ما یک مورد از بیماری نوکاردیا را با جزئیات ارائه می کنیم و توضیح خلاصه ای از ۸ مورد دیگر همراه با نوع منحصر به فردی از نوکاردیا وترنا که در بیمارستان ما طی دوره ای ۵ ساله تشخیص داده شد را می دهیم. تنوع علائم بالینی، شناسه و شناسایی میکروبیولوژیکی و اصول کلی نوکاردیوسیس مرور شده اند.

کلمات کلیدی: اختلال در سیستم ایمنی، نوکاردیا، نوکاردیا وترنا، نوکاردیوسیس، سولفونامید، تریم توپریم.

————————————————————————————————————–

عنوان اصلی مقاله:   Nocardiosis: a case series and a mini review of clinical and microbiological features

ترجمه فارسی عنوان: نوکاردیوسیس: یک نمونه و مروری خرد بر ویژگی های بالینی و میکروبیولوژیکی

تعداد صفحات انگلیسی:  ۴ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۱۴ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۶۸۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: اختلال در سیستم ایمنی، نوکاردیا، نوکاردیا وترنا، نوکاردیوسیس، سولفونامید، تریم توپریم, ,
مقاله ترجمه شده زیست شناسی 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:24

چکیده

گیاهان دارویی که تحت شرایط نیمه خشک رشد می کنند غلظت محصولات طبیعی مرتبط به آنها بیشتر از گیاهان معادل است، اما در آب و هوای معتدل کشت می شود. این پدیده بر اساس ملاحظات بیو شیمیایی و فیزیولوژیکی گیاهی شرح داده می شود: در نواحی نیمه خشک- به علت عرضه محدود آب وشدت نور بیشتر- گیاهان در معرض سطح تنش خشکی بیشتر نسبت به گیاهانی هستند که در آب و هوای معتدل رشد می کنند. تا کنون، تنها داده های آزمایشاتی محدودی بر اساس این هم بستگی ها در دسترس است. در این بخش، بررسی جامعی در مورد ادبیات مربوط ارائه می گردد. در اکثر تحقیقات در دسترس، محتوای محصولات گیاهی ثانویه در گیاهانی که از تنش خشکی در رنجند افزایش می یابد.

زمینه ساخت و سازی افزایش تحریکی با تنش محصولات طبیعی به شرح ذیل شرح داده می شود: به خاطر انسداد دهانی به علت فوقدان آب اولیه، مصرف CO2 بطور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. در نتیجه، مصرف هم عرض های کاهشی (NADPH+ ) برای تثبیت CO2 از طرایق چرخه کالوین بطور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد و عرضه بیش از حد توده ای NADPH+ را تولید می کند. در نتیجه، روندهای ساخت و سازی به سمت بیشتر ترکیبات بسیار کاهش یافته مانند ایزوپرنوییدها، فنولها و اکلاییدها حرکت داده می شود. استفاده از Sage به عنوان یک گیاه مدل، بر هم کنش تنش خشکی که باعث تحریک تغیییرات سوخت و سازی می شود و سنترز و انباشت محصولات گیاهی ثانویه بررسی شده است. وقتی گیاهان تحت تنش خشکی متوسطی کشت می شوند، محتوای کل و همچنین غلظت منوترین ها بطور قابل توجهی بیش تر از گیاهان گروه کنترل به خوبی آبیاری شده است. وقتی این گیاهان بطور موازی تحت CO2 بالا کشت می شوند، تنش خشکی مرتبط با افزایش سنتز منوترین بطور کلی تنظیم می شود. بطور آشکارا، علاوه بر تنش مرتبط با انسداد دهانی، مقدار CO2بسیری وارد برگ ها می شود. بر اساس این ملاحظات، کاربردهای مفروض جهت افزایش کیفیت گیاهان دارویی و با بکار بردن عمدی تنش خشکی مشخص می شود.

———————————————————————-

عنوان اصلی مقاله:   Influencing the product quality by deliberately applying drought stress during the cultivation of medicinal plants

ترجمه فارسی عنوان:  تحت تاثیر قرار دادن کیفیت  محصول از طریق در معرض قرارگیری عمدی با تنش خشکی در طول کشت گیاهان دارویی

تعداد صفحات انگلیسی:  ۹ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی:   ۲۲ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۸۰۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: تنش خشکی ,
مقاله ترجمه شده زیست شناسی 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:23

چکیده

نقش پرولین و پلی آمین در پاسخ های تنش خشکی گیاهان تنباکو از طریق مقایسه پاسخ ها به فقط خشکی و ترکیب خشکی و گرما در برگ های بالاتر و پایین تر و ریشه های گیاهان تنباکو وحشی و ترانسفورمنت هایی که به طور ترکیبی یک ژن اصلاح شده برای سنتز آنزیم بیوسنتز پرولین ۱Δ- پیرولین-۵ کربوکسیلات را بیان می کنند، بررسی می شود.در هر دو ژنوتیپ تنش خشکی همزمان با کاهش محتوای آب نسبی(RWC) که در برگ های بالاتر شدت کمتری از هر جای دیگر گیاه دارد . خشکی نیز، سطوح پرولین در هر دو ژنوتیپ را افزایش می دهد. دوره تنش گرمایی کوتاه (۲ ساعت در ۴۰ درجه سانتی گراد) در انتهای دوره خشکی تاثیر معناداری بر سطوح پرولین موجود در برگ های بالاتر و ریشه ها ندارد اما سبب افزایش بیشتر در برگ های پایین تر دو ژنوتیپ می شود.

سرعتی که سطوح پرولین افزایش یافته در طول دوره بهبود پس از تنش به حد نرمال بر می گردند در ترانسفورمنته ها و گیاهانی که دستخوش تنش ترکیبی هستند ، آهسته تر است. در هردو ژنوتیپ ، تنش خشکی به طور معناداری باعث کاهش سطح اسپرمیدین (spd) و پوترنسین ( Put) در برگ ها و ریشه ها نسبت به گروه کنترل می شوند و باعث افزایش سطوح اسپرمین ( spm) و دی آمینو پروپان می شود . سطوح spd به علت مصرف آن در بیوسنتز spm و یا اکسیداسیون از طریق اکسید از پلی آمین کاهش می یابد تا Dap را تشکیل دهد که در طول تنش خشکی فراوان تر است. در طول دوره آب دادن مجدد، سطوح Put و spd گیاهان به سرعت بهبود می یابد و فعالیت آنزیم های بیو سنتز PA در برگ ها و ریشه هایشان اساسا افزایش می یابد ، این افزایش در انتقال دهنده ها بیش از گیاهان WT مورد تاکید قرار می گیرد. سطوح بالای spm که در گیاهان تحت تنش خشکی مشاهده می شود حتی بعد از فاز آب دهی مجدد و بهبود ۲۴ ساعته استقامت می نمایند. محتویات مالون دی آلدهید ( MDA ) برگ های پایین تر WT ها اساسا در طول دوره تنش خشکسالی افزایش می یابد، افزایش کمتر تاکید شده ای در انتقال دهنده ها و بعد از کاربرد تنش ترکیبی رخ می دهد. بعد از دوره بهبود بعد از تنش ، محتویات MDA موجود در برگ های هر دو ژنوتیپ بیشتر از محتویات موجود در گروه کنترل متناظر می شود. محتویات MDA برگ های بالاتر در گیاهان هر دو ژنوتیپ نسبتا ثابت می باشند و نشان می دهند که که این برگ ها ترجیحا در برابر تاثیرات معکوس تنش اکسایشی و شرح کارآیی مکانیسم های دفاع آنتی اکسایشی تحریکی گیاهان حفاظت می شوند.

————————————————————————

عنوان اصلی مقاله:   Effect of drought and combined drought and heat stress on polyamine metabolism in proline-over-producing tobacco plants

ترجمه فارسی عنوان:  تاثیر خشکی و ترکیب خشکی و تنش گرما بر متابولیسم پلی آمین  در گیاهان تنباکو اضافه تولید کننده پرولین

تعداد صفحات انگلیسی:  ۹ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی:   ۱۹ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۸۰۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
مقاله ترجمه شده زیست شناسی 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:22

 

خلاصه

هپاروزان ان- استیل به عنوان یک پیش نویس برای بیوسنتز داروی مهم و آنتی کوگولانت هپارین محسوب می شود. هپاروزان کپسولی Escberichia coli K5 پلی ساکاریدی به منزله پیش نویسی امیدوار کننده برای تولید داخل سلولی کومونزیماتیک برای هپارین بیومهندسی شده تلقی می شود. در این مقاله به دنبال شناسایی تولید بهبود یافته هپاروزان برای هپارین مهندسی شده توسط پروسه تخمیر هستیم که با کمک مهندسی فرآیند و مهندسی ژنتیک صورت می گیرد.

هپاروزان عبارت از یک فرآورده طبیعی و اسیدی پلی ساکارید است که متشکل از و تکرار واحد دی ساکاریدی می باشد. در یوکاریوت، هپاروزان عبارت از پیش نویس پلی ساکاریدی در بیوسنتز هپارین و سولفات هپاران است که به لحاظ بیولوژیکی عبارت از مولکولهایی مهم، حیاتی بوده و دارای اثرات باکتریائی و ورودی، آنژیوژنسیز، ضد تورم، ضد سرطان و رشد آن است.

هپارین عبارت از یک داروی متداول پلی ساکارید و آنتی کوگولانت است که با واسطه گری هپاروزان بیوسنتز  می شود و تولید آن در حال حاضر از عصاره پورسین روده صورت می گیرد. تولید از منبع حیوانی هپارین مرتبط با چندین پسروی است و ریسک مربوط به آن در آلودگی اش نهفته است که یک مورد از آن در سال ۲۰۰۸ گزارش شد. بحران آلودگی موجب عوارض جانبی شدید در بیماران شده و در نتیجه تبدیل به یک پلی ساکارید مشابه دیگر حاصل می شود که سولفات کندریتین بیش سولفاته می باشد. سنتز سلولی پلی ساکارید شبیه هپارین از هپاروزان می تواند به عنوان یک روش جایگزین برای تولید هپارین از منبع غیرحیوانی مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین تولید هپاروزان اولین مرحله در ساخت هپارین بیومهندسی شده است.

——————————————————————

عنوان اصلی مقاله:   Escherichia coli K5 heparosan fermentation and improvement by genetic engineering

ترجمه فارسی عنوان: تخمیر هپاروزان Escberichia coli K5 و بهبود آن توسط مهندسی ژنتیک

تعداد صفحات انگلیسی:  ۵ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۶ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۷۰۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
مقاله ترجمه شده زیست شناسی 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:22

خلاصه

امروزه بیش از پیش عیان شده است که به اصطلاح اندامک های باقیمانده از یوکاریوت های تک سلولی میکروآئروفیل، هیدروژنوزوم ها و میتوزوم ها موجب کاهش چشمگیر انواع متعدد میتوکندری ها می شود. این عوامل عموماً فاقد ویژگیهای کلاسیک میتوکندری از جمله زنجیره انتقال الکترون و یک ژنوم می باشند. در حالیکه تولید انرژی توسط هیدروژنوزوم ها و توسط لایه های زیرین فسفوریلاسیون در امتداد یک مجرای تخمیر مولد هیدروژن صورت می گیرد که شامل دسته های آهن – سولفور حاوی پیرووات آنزیم می باشد: اکسیدوردوکتاز فردوکسین (PFO) و هیدروژناز، و البته شرکت میتووزم در سنتز ATP هنوز مشخص نیست. هر دو آنزیم مذکور اخیراً در دیپلوماند ژیاردیای روده ای دارای میتوزوم توصیف شده و نیز قادر به تولید هیدروژن مولکولی می باشند. چنانچه اطلاعات انتشار یافته نشان می دهد PFO ژیاردیال عبارت از یک آنزیم مربوط به غشاء است و می توان چنین گمان برد که PFO و هیدروژناز در میتوزوم فعالیت می کنند که در این صورت طبق تعریف باید از هیدروژناز به عنوان هیدروژنوزوم نام برد. با استفاده از آنتی بادی ها در برابر آنزیم های نوترکیب ژیاردیای روده ای توسط تحلیل بلات غربی شکست زیرسلولی و نیز روش های میکروسکوپی کنترل ایمونوفلورسانس تمامی سلول ها این امر نشان داده شده است که نه PFO و نه هیدروژناز در میتوزوم تجمع نمی یابند بلکه عمدتاً در سیتوزول یافت      می شوند. میتوزوم ژیاردیال نقش مهمی در تجمع دسته های آهن – سولفور داشته و حاوی ملازم های Cpn60 و mtHsp 70 است که به وارد شدن پروتئین نیز یاری ویژه ای می رساند. در میتوکندری، پتانسیل انتقال غشائی برای این فرآیند پیچیده ضرورت دارد. با استفاده از Mito Tracker Red و آنتی بادی های ویژه اندامک، باید امکان شناسائی پتانسیل انتقال غشائی در هیدروژنوزوم تریکوموناس واژینالیس وجود داشته باشد ولی در مورد میتوزوم ژیاردیای روده ای صدق نمی کند. دست یافتن به نتایج مذکور دالّ بر شواهد بیشتری بر آن است که میتوزوم ژیاردیا یکی از همولوگ های میتوکندری با کاهش بسیار بوده است.

—————————————————————–

عنوان اصلی مقاله:   Fermentation enzymes of Giardia intestinalis, pyruvate : ferredoxin oxidoreductase and hydrogenase, do not localize to its mitosomes 

ترجمه فارسی عنوان:آنزیم های تخمیر ژیاردیای روده، پیرووات: اکسیدوردوکتاز فردوکسین و هیدروژناز، که در میتوزوم تجمع نمی یابند

تعداد صفحات انگلیسی:  ۱۰ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۸ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۷۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: تجزیه و تحلیل ژنوتیپ ، چند ریختی نوکلئوتیدی منفرد ( SNP) ، اسید نوکلئیک قفل شده ( LNA),
مقاله ترجمه شده کامپیوتر 2017
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:20

 

چکیده

تاریخچه: مصرف مکرر مورفین موجب حساسیت زائی رفتاری می شود. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد سیستم مرکزی گاما-آمینوبوتیریک اسید (GABA) در وابستگی به مورفین دخیل می باشد. البته اثرات باکلوفن آگونیست گیرنده GABAB روی حساس سازی رفتاری ناشی از مورفین در موش های صحرایی مشخص نیست.

روش ها: از مدل حساس سازی رفتاری ناشی از مورفین در موش صحرایی برای تحقیق اثرات باکلوفن روی  حساس سازی رفتاری بهره بردیم. علاوه بر آن، آزاد شدن دوپامین در پوسته نوکلئوس اکومبنس با استفاده از ارزیابی میکرودیالیز بدنی مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج: مطالعه حاضر نشان می دهد که فعالیت مربوط به گرفتاری های حرکتی در نتیجه چالش مورفین (mg/kg, s.c 3) به وضوح افزایش می یابد که ۴ روز مصرف متوالی مورفین و بعد ۳ روز عدم مصرف آن مورد نظر می باشد که نشان دهنده بروز حساسیت زائی رفتاری است. علاوه بر آن، درمان طولانی با باکلوفن (mg/kg 5 ، ۵/۲) بطور قابل ملاحظه ای از توسعه حساس سازی مورفین ممانعت می کند. همچنین دریافتیم که چالش سه روزه مورفین بعد از مصرف مکرر آن منجر به افزایش چشمگیر آزادسازی خارج سلولی دوپامین در نوکلئوس اکومبنس شده است. همچنین درمان طولانی با باکلوفن موجب کاهش میزان آزادی دوپامین حاصل از چالش مورفین می شود.

نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان می دهد که سیستم گاما-آمینوبوتیریک اسید نقش مهمی در حساس سازی مورفین در موش صحرایی ایفاء نموده و حاکی از آن است که حساس سازی رفتاری عبارت از یک مدل نویدبخش برای مطالعه مکانیسم سوء مصرف دارو می باشد.

   لغات کلیدی: گیرنده گابا، مورفین، حساس سازی، دوپامین، نوکلئوس اکومبنس، باکلوفن

———————————————————————

عنوان اصلی مقاله:   The gamma-aminobutyric acid type B (GABAB) receptor agonist baclofen inhibits morphine sensitization by decreasing the dopamine level in rat nucleus accumbens

ترجمه فارسی عنوان: تزریق  باکلوفن، آگونیست گیرنده گاما آمینوبوتیریک اسید نوع B (GABAB)، موجب کاهش سطح دوپامین در نوکلئوس اکومبنس موش های صحرایی شده و از حساس سازی ناشی از مورفین ممانعت می کند

تعداد صفحات انگلیسی:  ۱۰ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۱۱ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۷۵۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: گیرنده گابا، مورفین، حساس سازی، دوپامین، نوکلئوس اکومبنس، باکلوفن,
مقاله ترجمه شده زیست شناسی 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:18

چکیده

علیرغم پیشرفتهایی که در زمینه الیگونوکلئوتید سه رشته یا پپتید نوکلئیک اسیدهای مارپیچی مهاجم ( PNAs) انجام گرفته است هنوز نیاز به شناساگرهای تسهیل کننده توالیهای نا محدود هدف قرار دهنده رشته دوتایی DNA ( dsDNA) در شرایظ فیزیولوژیکی مشابه وجود دارد. شناساگر LNA مهاجم به عنوان مثال دی ان ای دوتایی همراه با ” +۱ ساختار بین رشته ای زیپی” عملگر ۲′ آمینو – α – L-LNA مونومر که در اینجا نشان داده برای تشخیص قطعه کوتاهی از  توالی مخلوط dsDNA هدف. این رویکرد ، مانند شبه مکمل PNA ( pcPNA ) ، متکی بر تفاوتهای نسبی در ثبات بین پروب دوتایی و پروب مربوطه می شود : هدف قرار دادن دو رشته ایها برای تولید یک شیب ترمودینامیکی مطلوب. بر خلاف pcPNA ، پروب های مهاجم LNA دارای مزیت ” نزدیکترین اصل طرد همسایه “رادارا هستند. یعنی ، واحد جاگیرنده مونومر مهاجم LNA در پروب جایگزین ضعیف هستند  اما قابلیت تحمل خارق العاده ای در پروب هدف دارند ( ΔTm / اصلاح تا ۱۱٫۵ ° C) . شناخت isosequential dsDNA – هدف باعث می شود که :

الف) در دمای آزمایش بسیار پایین تر از درجه حرارت دناتوراسیون حرارتی

 ( در TM) از LNAs مهاجم و یا dsDNA – هدف

 ب) در یک طیف گسترده ای از نیرو های  یونی قوی

 و ج) با عدم تطابق خوب تبعیض

 تشخیص dsDNA در زمان واقعی نظارت می شود با استفاده از پیرین-پیرین های اکتسابی سیگنال های پروب های مهاجم LNA ، که بینشی را در زمینه واکنش سینتیک فراهم میکند و طراحی منطقی از پروب را  قادر می سازد. این ویژگی  LNAs پروب مهاجم را به طور امیدوار کننده برای برنامه های کاربردی پزشکی متضمن شناخت توالی – نامحدود dsDNA ارائه می نماید.

 ————————————————————————–

نوان اصلی مقاله:Invader LNA – Efficient Targeting of Short Double Stranded DNA†

ترجمه فارسی عنوان: LNA مهاجم- روشی کارا برای هدف قرار دادن DNA دو رشته ای کوتاه

تعداد صفحات انگلیسی:  ۲۱ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۲۴ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۷۵۰۰تومان

دانلود نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: LNA ، هدف قرار دادن DNA ، ,
مقاله ترجمه شده زیست شناسی 2016
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 20:15

چکیده 

متادون به لحاظ بالینی برای آگونیست اپیوئیدی بکار می رود که بصورت اکسیداتیو توسط ایزوفروم های سیتوکروم P450 (CYP) برای یک متابولیت ثابت EDDP بکار می رود. متادون یک داروی کایرال با تزریق راسمیک و ترکیبی از متادون و بوده ولیکن متادون (R) یک ایزومر فعال است. گمان براین است که ایزوفرم سیتوکروم موجود در متابولیسم متادون عبارت از باشد ولی مطالعات مربوط به تعامل دارو به دارو در انسان در استمرار با این موضوع نمی باشد. قابلیت متابولیز دارویی CYPs انسان برای تولید (EDDP) از متادون راسمیک بررسی شده و بعد در صورتی تعیین می شود که ایزوفرم های CYP موجب متابولیز متادون به طریق استرئو شوند. فقط و ۳A4 تولید کننده EDDP قابل اندازه گیری از ۱ مربوط به راسمیک متادون می باشد. سلسله مراتب تولید EDDP عبارت از می باشد. در ۱۰ متادون، و نیز تولید EDDP می کنند ولی حداقل ۱۰ مرتبه کمّیت کمتری از CYP2B6 دارد. داده های کینتیکی میشلیز – منتن حاکی از آن است که CYP2B6 دارای بیشترین میزان و کمترین میزان برای شکل گیری EDDP تمامی ایزوفرم های CYP می باشد. در کبد انسان میکروکروزوم هایی با توالی بالا و پایین CYP2B6 موجب تولید دو برابر EDDP از ۱۰ متادون به نسبت میکروزوم های توالی CYP2B6 می شوند. وقتی متابولیسم انتخاب استریو متادون راسمیک توسط CYP2B6، ۲C19 و ۳A4 با استفاده از ارزیابی انانتیو متادون بررسی می شود، CYP2B6 بطور ارجح موجب متابولیز شده و CYP2C19 متابولیز R متادون را انجام می دهد و CYP3A4 هیچ اولویتی از خود نشان نداده است. این داده ها حاکی از آن است که CYPهای متعدد موجب متابولیز متادون شده ولی CYP2B6 بیشترین را داشته است. علاوه بر آن، فقط CYP2B6 و ۲C19 متابولیسم استریو از خود نشان داده اند. داده های ما قادر به توضیح آن است که چرا میزان غلظت پلاسمای متادون R/S متغیر بوده و چرا داروهایی که شامل CYP2B6 می باشند از جمله نویراپین و افاویرنز نیز شامل متابولیسم متادون می باشند در حالیکه ریفابوتین مولد CYP3A4 هیچ اثری در فارماکوکینتیک متادون ندارد.

کلمات کلیدی: متادون؛ CYP2B6، CYP3A4؛ CYP2C19؛ EDDP، دستسانی، متابولیسم انانتیوزلکتیو

————————————————————-

عنوان اصلی مقاله:   Stereoselective Metabolism of Methadone N-Demethylation by Cytochrome P4502B6 and 2C19

ترجمه فارسی عنوان: متابولیسم استریوسلکتیو N – دمتیلاسیون متادون توسط سیتوکروم P4502b6 و ۲C19

تعداد صفحات انگلیسی:  ۹ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی: ۸ صفحه 

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۷۰۰۰تومان

دانلود رایگان نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: متادون؛ CYP2B6، CYP3A4؛ CYP2C19؛ EDDP، دستسانی، متابولیسم انانتیوزلکتیو,
مقاله ترجمه شده زیست شناسی
نوشته شده توسط فرزانع طهماسبی در ساعت 11:9

چکیده :

اطلاعات محدودی درباره ی تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است ، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار  C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به  C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی(C20:4 ، C20:5  و  C20:6) که از C18:2  و  C18:3 گرفته شده ، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار  C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4 ، C20:5  و  C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از ۳ ماهه سن دارند ، تحقیق شده است. در تحقیق ۱ ، ۴۸ گوساله ی نر Holstein ( به وزن۱٫۴ ۳۲٫۲± کیلوگرم ) که ۲ تا ۳ روزه بودند با ۱ تا ۴ رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی :

                    ·بدون روغن ماهی یا کتان

                    ·۰٫۱۲۵ درصد نمک کلسیم از روغن کتان

                    ·۰٫۲۵۰ درصد نمک کلسیم از روغن کتان

                    ·۰٫۲۵ درصد نمک کلسیم از روغن ماهی

پیش غذا یا آب به صورت اختیاری به گوساله داده می شود . در طول ۵۶ روز اول ، گوساله ها به صورت انفرادی در آغل نگه داری می شدند. از آغاز تا روز بیست و هشتم به گوساله ۲۶ درصد پروتئین خام و شیر ۱۷ درصد چربی دار جایگزینی داده می شد. از روز پنجاه و ششم تا هشتاد و چهارم ، گوساله ها به صورت گروه های ۶ تایی در آغل نگه داری می شدند و همان پیش غذا را که با ۵ درصد ساقه بریده شده ی یونجه مخلوط گردیده بود ، را ادامه دادند. در تحقیق دوم ، از ۹۶ گوساله ی پرورشی Holstein استفاده شد ( که ۶۶٫۳±۳٫۱۱ کیلوگرم وزن داشتند ) که ۵۹ تا ۶۰ روزه بودند و مدت زمان تحقیق ۲۸ روز بود. این گوساله ها در ۵۶ روز اول و تا قبل از آغاز تحقیق دوم همانگونه که گوساله های تحقیق اول نگه داری می شدند ، نگه داری شدند. تحقیق دوم افزاش مقدار نمک کلسیم  از روغن کتان در پیش غذایی که با ۵ درصد ساقه ی بریده شده ی یونجه ترکیب شده بود ارزیابی کرد که همراه با آب به گوساله ها داده می شد. آن ۴ روش درمانی A)0 درصد B) 0.083 درصد C ) 0.167 درصد D  )  ۰٫۲۵۰درصد  نمک کلسیم روغن کتان بود. در تحقیق اول ، هیچ تفاوتی بین گوساله ها که با رژیم کنترلی تغذیه شدند نبود و گوساله ها با رژیم مکملی همراه با روغن کتان تغذیه شدند. در تحقیق اول ، نتیجه میانگین روزانه ( ADG) همزمان با افزایش روغن کتان در پیش غذا از روز ۰ تا ۵۶ و از روز ۵۶ تا ۸۴ به صورت خطی افزایش یافت و تغییر پهنای مفصل ران همزمان با افزایش روغن کتان در پیش غذا به صورت خطی افزایش یافت. سرم نیتروژن اوره و سرم گلوکز غلیظ شده همزمان با افزایش روغن کتان در رژیم غذایی کاهش یافت. در تحقیق دوم ، نتیجه ی روزانه میانگین همزمان با افزایش روغن کتان در پیش غذا به صورت خطی افزایش یافت. سرم فسفات قلیلیی غلیظ شده ، همزمان با افزایش روغن کتان در رژیم غذایی افزایش یافت. افزودن نمک کلسیم روغن ماهی هیچ تاثیری بر متغییرهای برشمرده ندارد.نتیجه افزودن  C18:3 به عنوان نمک روغن کتان به ذرت و آرد سویا در رژیم غذایی گوساله های شیرده با سن کمتر از ۳ ماه افزایش ADG و بازده ی غذایی است.

——————————————————————————

عنوان اصلی مقاله:   Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves

ترجمه فارسی عنوان:تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

تعداد صفحات انگلیسی:  ۷ صفحه

تعداد صفحات ترجمه فارسی:  ۱۲ صفحه

قیمت ترجمه فارسی:  ۱۵۶۰۰تومان

دانلود نسخه انگلیسی ژورنال و خرید ترجمه فارسی به صورت آنلاین  از لینک های پایین

 

 برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید

 



:: موضوعات مرتبط: مقالات ترجمه شده زیست ، ،
:: برچسب‌ها: تاثیرات تغییر اسیدهای چرب ، گوساله های شیرده,